صفحة 1 من 3 123 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 7 من 16

الموضوع: طريقة تخزين محشى الكرنب ولمدة سنه كامله

يسلق الكرنب نصف سليق ويقطع قطع صغيره بالمقاس الذى تحبيه ويفرد فى مصفاه لمدة ساعه او اثنين حتى تزول عنه ماء السليق

  1. 20-Dec-2009 11:57 PM

    طريقة تخزين محشى الكرنب ولمدة سنه كامله

     

     

     

     

    يسلق الكرنب نصف سليق ويقطع قطع صغيره بالمقاس الذى تحبيه

    ويفرد فى مصفاه لمدة ساعه او اثنين حتى تزول عنه ماء السليق

    ويرص القطع فوق بعضها فى كيس بلاستك شفاف عبوة كيلو

    ويضغط عليه لاخراج الهواء ويقفل جيدا ويوضع فى الديب فريزر

    او فريزر الثلاجه وتاتى بكميه كبيره من الطماطم وتعمل صلصة

    المحشى كامله --مثلا لو عملتى 10 كيلو يوضعو فى 10 اكياس

    وطبعا انتى عارفه تخديعة المحشى بتنعمل ازاى بس تاخدى الخضره

    نصف غلوه قبل ما ترفع من على النار وتوضع فى الديب بجانب الكرنب

    وده يسهل عليكى عمل محشى فى اى وقت لان مفيش غير انك تطلعى

    كيس ورق الكرنب المسلوق وكيس الصلصه وتغسلى كيلو وربع ارز وتقلبيه

    على الصلصه وتزودى الملح والتوابل طاظه ساعة الحشو وبكده حيسهل

    عليكى انك تعملى محشى فى اى وقت من غير ما تنزلى السوق

    وتضيعى وقتك فى السليق والكركبه اللى انتى عرفاها

    وبالهنا والشفا

    لانى بحب محشى الكرنب هو اكلتى المفضله



  2. 21-Dec-2009 06:36 AM

    رد: طريقة تخزين محشى الكرنب ولمدة سنه كامله


  3. 22-Dec-2009 12:31 AM

    رد: طريقة تخزين محشى الكرنب ولمدة سنه كامله

    بارك الله فيك

  4. 22-Dec-2009 07:55 AM

    رد: طريقة تخزين محشى الكرنب ولمدة سنه كامله

    يعطيك العافية
    كل الشكروالتقدير لك....

  5. 29-Dec-2009 02:46 PM

    رد: طريقة تخزين محشى الكرنب ولمدة سنه كامله


  6. 30-Dec-2009 03:50 PM

    رد: طريقة تخزين محشى الكرنب ولمدة سنه كامله


  7. 10-Dec-2010 11:54 PM

    رد: طريقة تخزين محشى الكرنب ولمدة سنه كامله

    سلمت اناملك اختي


 
صفحة 1 من 3 123 الأخيرةالأخيرة

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •